DER FINDES NOGET SOM EN

SUNSWEET® SVESKE
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Lav Mad Med Svesker

Lav mad med svesker

Når du skal handle bekvemme og naturlige produkter ind, fortjener Sunsweets svesker altid at stå øverst på din indkøbsliste.

Svesker er forbavsende alsidige; de kan bruges til at give et løft i flere af familiens måltider. Svesker er en lækker ingrediens i mange retter, både søde og salte. Deres smag kan give en dybde og fylde til hyggemad som fristende mousser og simreretter. Men måske lidt mere usædvanligt kan svesker faktisk også tilføre en frisk og frugtagtig smagsnote til salater og smoothies og endda også til sushi.

Hvad enten du er ude efter en super hurtig snack, et kompliceret festmåltid eller noget ind i mellem, så er svesker altid et fremragende sted at starte.

Der er ikke noget hurtigere end at tage en håndfuld svesker at gumle på eller blende frugten og smøre den på et ristet stykke brød som noget super hurtigt og aftensmad.

Sammen med bananer og kakaomælk er svesker en hurtig og fabelagtig dessert.

Når du har lidt mere tid tilovers og gerne vil være virkelig kreativ i køkkenet, kan frugten bruges til at bikse opskrifter sammen, lige fra sorbetter til lynstegte retter.

Sunsweets svesker er super søde og har en lækker frugtsmag, der fremhæver mange andre smage.

De er et klassisk komplement til en række kødretter – lækre sammen med svinekød, perfekte til vildt – hvor de tilfører konsistens, fugtighed og smag. Svesker kan endda bruges til at erstatte sukker og fedt i din families foretrukne bagværk.

Af California Prune Board er det blevet testet – at hvis der i mange opskrifter i stedet for raffineret sukker bruges sveskepuré – så kan det overordnede sukkerindhold reduceres med op til 35%.

Sveskepuré kan også bruges som erstatning for smør. Frugten - med dens karamelagtige smag og overtoner af vanilje – passer særligt godt til opskrifter med chokolade. Udskift smørret med sveskepure – samme vægtforhold – og nyd det!

Der er masser af måder, hvorpå du kan inddrage Sunsweets lækre og næringsrige svesker – og deres saft – i din hverdagskost. Så hvorfor ikke altid have en pakke eller to ved hånden i køkkenskabet?

Hvorfor ikke prøve nogle af vores lækre opskrifter?

Svesker kan nydes som del af en varieret og balanceret kost og sund livsstil. For detaljeret information vedrørende næringsindholdet af svesker henviser vi til vores produktside.