Californisk kartoffelsalat
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Californisk kartoffelsalat


Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
364
kalorier

ingredienser

500 g små kartofler
Salt
200 ml grøntsagsbouillon
250 g grønne bønner
420 g artiskokhjerter
2 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
Saft fra 1 økologisk citron
Peber
150 g SUNSWEET svesker
4 tomater
1 avocado
Et par urteblade (fx basilikum
eller koriander)
Lidt revet citron til pynt

Instruktioner

  1. Vask kartoflerne grundigt, og kog dem med skræl I saltvand i ca. 18-20 minutter. Skræl dem og skær dem i halve. Bring 150 ml grøntsagsbouillon i kog og hæld det over kartoflerne. Lad dem trække i 20 min.
  2. Skyl de grønne bønner, rens dem og lad dem simre i saltvand i 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand og dræn bønnerne for vand.
  3. Dræn artiskokhjerterne. Skræl og skær hvidløgene. Opvarm 1 tsk. olivenolie og svits hvidløgene i den varme olie. Tilsæt citronsaft og den resterende grøntsagsbouillon og smag til med salt og peber. Tilsæt resten af olivenolien. Læg artiskokhjerter og svesker i en skål og hæld olie/bouillonblandingen over. Lad det trække i 15 minutter.
  4. Skyl tomaterne og skær dem i grove stykker. Skær avocadoen i stykker.
  5. Bland de tilberedte ingredienser og pynt salaten med blade af urter og revet citron.

Opskriftskategorier

Ekstra tilbehør og salater,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Gluten Fri,

<<Søg efter en anden opskrift>>