Californisk kartoffelsalat
Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
364
kalorier
ingredienser
500 g små kartofler Salt 200 ml grøntsagsbouillon 250 g grønne bønner 420 g artiskokhjerter 2 fed hvidløg 4 spsk olivenolie Saft fra 1 økologisk citron Peber 150 g SUNSWEET svesker 4 tomater 1 avocado Et par urteblade (fx basilikum eller koriander) Lidt revet citron til pyntInstruktioner
- Vask kartoflerne grundigt, og kog dem med skræl I saltvand i ca. 18-20 minutter. Skræl dem og skær dem i halve. Bring 150 ml grøntsagsbouillon i kog og hæld det over kartoflerne. Lad dem trække i 20 min.
- Skyl de grønne bønner, rens dem og lad dem simre i saltvand i 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand og dræn bønnerne for vand.
- Dræn artiskokhjerterne. Skræl og skær hvidløgene. Opvarm 1 tsk. olivenolie og svits hvidløgene i den varme olie. Tilsæt citronsaft og den resterende grøntsagsbouillon og smag til med salt og peber. Tilsæt resten af olivenolien. Læg artiskokhjerter og svesker i en skål og hæld olie/bouillonblandingen over. Lad det trække i 15 minutter.
- Skyl tomaterne og skær dem i grove stykker. Skær avocadoen i stykker.
- Bland de tilberedte ingredienser og pynt salaten med blade af urter og revet citron.
Opskriftskategorier
Ekstra tilbehør og salater,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk, Gluten Fri,<<Søg efter en anden opskrift>>