Kanariske kartofler med svesker
Forberedelse
40
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
489
kalorier
ingredienser
Grøn mojo: 3 bundter persille 1 lille bundt koriander 1-2 fed hvidløg 1 spsk. kapers 2 spsk. citronsaft 5 spsk. olivenolie Salt og peber Evt. en smule grøntsagsbouillon Rød mojo: 200 g syltet rød peber i strimler 1 lille rød chili 1 fed hvidløg 3 spsk. olivenolie 1 knivspids spidskommen Salt og peber Evt. en smule grøntsagsbouillon Kartofler: 1 kg små faste kartofler 200 g havsalt 200 g SUNSWEET sveskerInstruktioner
- Grøn mojo: Skyl krydderurterne, ryst vandet af dem, og hak dem groft. Pil og hak hvidløget. Blend krydderurter, hvidløg, kapers, citronsaft og olivenolie, og krydr med salt og peber. Tilsæt en smule grøntsagsbouillon, hvis saucen er for tyk.
- Rød mojo: Hak den syltede peber groft. Rens og skyl chilien, og hak den groft. Pil og hak hvidløget. Blend peber, chili, hvidløg, olivenolie og spidskommen, og krydr med salt og peber. Tilsæt en smule grøntsagsbouillon, hvis saucen er for tyk.
- Vask kartoflerne omhyggeligt, og læg dem i en gryde. Hæld en liter vand ved, og tilsæt havsalt. Kog kartoflerne i ca. 20 minutter. Hæld vandet fra, og tilsæt sveskerne. Sæt gryden tilbage på blusset, og ryst den, så kartofler og svesker dækkes af et fint lag salt. Anret kartoflerne og sveskerne med de to mojo-saucer.
Opskriftskategorier
Ekstra tilbehør og salater,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk, Under 500 kcal,<<Søg efter en anden opskrift>>