Veganske grøntsagsdips med sveskepinde
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Veganske grøntsagsdips med sveskepinde


Forberedelse
60
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
261
kalorier

ingredienser

Dips: 300 g silketofu 120 g kogte gulerødder Citronsaft Salt og peber Revet skal af en økologisk citron 1 spsk. karse 100 g kogt blomkål 1-2 tsk. karry 120 g kogte ærter Revet skal og saft af ½ økologisk lime 1 spsk. finthakket mynte Sveskepinde: 250 g SUNSWEET svesker Wasabi Ca. 25 g saltede og ristede peanuts

Instruktioner

  1. Del tofuen i tre portioner til dippene. Blend den ene portion med gulerødder og citronsaft. Krydr med salt, peber og en smule revet citronskal. Bland karsen i. Blend den anden portion tofu med blomkål og karry. Krydr med salt og peber. Blend den sidste portion tofu med ærter og limesaft. Krydr med salt, peber og revet limeskal. Bland mynten i.
  2. Fyld sveskerne med en lille smule wasabi og en peanut. Sæt en pind i sveskerne, og servér dem med de tre dips.

Opskriftskategorier

Kanapéer og salte snacks,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>