Veganske grøntsagsdips med sveskepinde
Forberedelse
60
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
261
kalorier
ingredienser
Dips: 300 g silketofu 120 g kogte gulerødder Citronsaft Salt og peber Revet skal af en økologisk citron 1 spsk. karse 100 g kogt blomkål 1-2 tsk. karry 120 g kogte ærter Revet skal og saft af ½ økologisk lime 1 spsk. finthakket mynte Sveskepinde: 250 g SUNSWEET svesker Wasabi Ca. 25 g saltede og ristede peanutsInstruktioner
- Del tofuen i tre portioner til dippene. Blend den ene portion med gulerødder og citronsaft. Krydr med salt, peber og en smule revet citronskal. Bland karsen i. Blend den anden portion tofu med blomkål og karry. Krydr med salt og peber. Blend den sidste portion tofu med ærter og limesaft. Krydr med salt, peber og revet limeskal. Bland mynten i.
- Fyld sveskerne med en lille smule wasabi og en peanut. Sæt en pind i sveskerne, og servér dem med de tre dips.
Opskriftskategorier
Kanapéer og salte snacks,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>