Gedefriskost med svesker i sennep kvæde sauce
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Gedefriskost med svesker i sennep kvæde sauce


Forberedelse
15
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
179
kalorier

ingredienser

40 g kvædegelé 80 ml hvidvin 20 g SUNSWEET svesker 2 tsk. stærk sennep 1 spsk. sød sennep 2 forårsløg 4 små, runde gedefriskoste

Instruktioner

  1. Bring kvædegelé og hvidvin i kog i en lille gryde. Lad koge ind til en sirup ved svag varme. Vend svesker i siruppen og lad simre. Tilsæt sennep til siruppen.
  2. Rens og skyl forårsløgene og skær i tynde strimler.
  3. Anret gedeostene med svesker i sennep-kvæde saucen og strimler af forårsløg.

Opskriftskategorier

Forretter og appetitvækkere, Kanapéer og salte snacks,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Under 15 min. tilberedning,

<<Søg efter en anden opskrift>>