Gedefriskost med svesker i sennep kvæde sauce
![](https://uploads.prod01.london.platform-os.com/instances/779/assets/images/recipe-main/015-goat-cream-cheese-with-mustard-and-quince-prunes-main.jpg?updated=1601582286)
Forberedelse
15
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
179
kalorier
ingredienser
40 g kvædegelé 80 ml hvidvin 20 g SUNSWEET svesker 2 tsk. stærk sennep 1 spsk. sød sennep 2 forårsløg 4 små, runde gedefriskosteInstruktioner
- Bring kvædegelé og hvidvin i kog i en lille gryde. Lad koge ind til en sirup ved svag varme. Vend svesker i siruppen og lad simre. Tilsæt sennep til siruppen.
- Rens og skyl forårsløgene og skær i tynde strimler.
- Anret gedeostene med svesker i sennep-kvæde saucen og strimler af forårsløg.
Opskriftskategorier
Forretter og appetitvækkere, Kanapéer og salte snacks,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk, Under 15 min. tilberedning,<<Søg efter en anden opskrift>>