Raclette kartofler med svesker
Forberedelse
16
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
276
kalorier
ingredienser
8 små bagekartofler 2 tsk. olie Salt og peber 125 g raclette (én tyk skive) 16 SUNSWEET svesker Karse til pyntInstruktioner
- Vask kartoflerne grundigt. Skær dem i halve, og udhul dem med et melonjern (de overskydende kartoffelstykker kan evt. bruges til suppe).
- Læg de udhulede kartofler på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Skær racletten i tern, og læg dem i de udhulede kartofler. Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved 200° C (varmluft 180° C) i ca. 20 minutter.
- Tryk en sveske let ned i osten i hver kartoffel, og pynt med karse.
Opskriftskategorier
Ekstra tilbehør og salater,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>