Gorgonzolamousse med svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Gorgonzolamousse med svesker


Forberedelse
30
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
586
kalorier

ingredienser

Mousse: 150 g gorgonzola 250 g mascarpone 200 g yoghurt naturel 0,5% Friskkværnet peber 1 knivspids stødt anis Citronsaft Pynt: 125 ml hvidvin 2 spsk. blommemarmelade 2 tsk. chilisauce 150 g SUNSWEET svesker 1 stilk blegselleri 200 g valnøddekerner

Instruktioner

  1. Skær gorgonzola i små stykker og put i en skål. Tilsæt mascarpone og yoghurt, pisk blandingen cremet. Smag til med peber, anis og citronsaft. Hæld i portionsglas og sæt I køleskab.
  2. Bland hvidvin med blommemarmelade og chilisauce. Skær sveskerne i halve eller kvarte, bland dem i saucen og sæt på køl.
  3. Vask og rens selleristilken, skær i meget tynde strimler. Hak valnødderne. Anret glassine med blommeblandingen ovenpå ostemoussen og garner med selleri og valnødder. Server med flutes eller andet brød.

Tip: De tynde selleristrimler kan du få til at krølle dekorativt ved at putte dem i en skål med isvand.

Opskriftskategorier

Desserter og søde sager,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Gluten Fri,

<<Søg efter en anden opskrift>>