Crostini trilogi med svesker
Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
440
kalorier
ingredienser
1 flute (ca. 300 g) Olivenolie Med tomat: 2 tomater 4 SUNSWEET svesker 2 spsk. olivenolie 1-2 tsk. balsamico Salt og peber Basilikumblade Med rucola: 4 SUNSWEET svesker 8 tsk. dijonsennep med honning (køb den færdig eller bland den selv) 8 halve valnødder Rucolablade Med fennikel: 50 g fennikel med grønt (til pynt) 40 g fennikelsalami 4 SUNSWEET svesker 1 spsk. olivenolie 2 spsk. appelsinmarmelade Salt CayennepeberInstruktioner
- Skær brødet i 24 skiver, og læg dem på en bageplade. Smør skiverne med olivenolie, og grill dem i en forvarmet ovn, til de er gyldne.
- Skyl tomaterne, fjern kernerne, og skær kødet i små tern. Hak sveskerne. Bland tomater og svesker med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber. Tilsæt et par basilikumblade, og fordel blandingen på en tredjedel af brødskiverne.
- Smør en tredjedel af brødskiverne med sennep, og drys med hakkede valnødder. Skyl rucolasalaten, og ryst vandet af. Skær sveskerne i skiver. Fordel rucola og svesker på brødet.
- Rens fenniklen, og skær den i små tern. Varm olivenolien på en pande og svits fenniklen nogle få sekunder. Tilføj appelsinmarmelade, og krydr med salt og cayennepeber. Bland de hakkede svesker i. Fordel fennikel og salami på resten af brødskiverne, og drys med hakket fennikelgrønt.
Opskriftskategorier
Ekstra tilbehør og salater, Forretter og appetitvækkere, Kanapéer og salte snacks,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal,<<Søg efter en anden opskrift>>