Rødbede og svesketårn
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Rødbede og svesketårn


Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
216
kalorier

ingredienser

4 små rødbeder 150 g SUNSWEET svesker 150 g flødeost 2 forårsløg 1 stykke ingefær på størrelse med en valnød 1 bundt dild Salt og peber

Instruktioner

  1. Skyl rødbederne, og kog dem i saltet vand i ca. 30 minutter.
  2. Rør cremefraichen, til konsistensen er cremet. Pil forårsløgene, og skær dem i små stykker. Skræl og riv ingefæren. Skyl dilden, ryst vandet af, og hak den fint. Gem et par kviste til pynt. Bland cremefraichen med forårsløg, ingefær og dild, og krydr med salt og peber.
  3. Hæld vandet fra rødbederne, skyl dem i koldt vand, og pil dem. Skær top og bund af, så rødbederne kan stå. Hak den afskårne top og bund, og stil til side. Del rødbederne i halve.
  4. Placér den nederste halvdel af rødbederne på en tallerken. Fordel det meste af cremefraicheblandingen på rødbederne. Pres forsigtigt 1-2 svesker ned i cremefraicheblandingen, og læg den øverste halvdel af rødbederne på. Fordel resten af cremefraicheblandingen og sveskerne på toppen. Pynt med hakkede rødbeder og dild.

Opskriftskategorier

Ekstra tilbehør og salater, Forretter og appetitvækkere,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>