Tortilla med svesker
Forberedelse
25
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
215
kalorier
ingredienser
400 g kartofler 150 g SUNSWEET svesker 1 fennikel 1 løg 8 æg (str. L) 3 spsk. olivenolie 5 spsk. mælk Salt og peber CayennepeberInstruktioner
- Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Pil løget, og skær det i fine strimler. Fjern de yderste blade på fenniklen, og skær de korte stængler og de grønne stilke fra. Skyl fenniklen, og skær den i fine strimler.
- Varm olivenolien på en pande. Steg kartofler, løg og fennikel let i 12-15 minutter, og krydr med salt og peber.
- Forvarm ovnen til 180° C (varmluft 160° C). Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt, peber og cayennepeber. Hæld blandingen over kartoflerne, og steg tortillaen, til bunden er gylden. Læg sveskerne i æggemassen. Sæt panden i ovnen, og bag tortillaen i 10-15 minutter, til overfladen er gylden, og æggemassen har sat sig.
- Skyl de grønne fennikelstilke, og hak dem groft. Flyt forsigtigt tortillaen over på et spækbræt, og skær den i portionsstykker. Pynt med hakket fennikel.
Opskriftskategorier
Forretter og appetitvækkere, Kanapéer og salte snacks,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk, Gluten Fri,<<Søg efter en anden opskrift>>