Kalkunroulade med sveskefyld
Forberedelse
60
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
548
kalorier
ingredienser
4 tynde skiver kalkunschnitzel (a 180 g) 150 g SUNSWEET svesker 4 skiver parmaskinke 1 lille bundt rucola 150 g cremefraiche 2 løg 400 ml kyllingefond (fra glas) Lidt revet skal af en økologisk citron 3 spsk. lys sovsejævner 4 tsk. sennep (medium stærk) 4 tsk. ajvar (krydret rød peberpasta) 2 spsk. olie Salt og peberInstruktioner
- Bank kalkunschnitzlerne flade, krydr med salt og peber, og smør dem med sennep og ajvar.
- Pil løgene, og skær dem i strimler. Skyl rucolasalaten, og ryst vandet af. Læg parmaskinke, løg, rucola og svesker på kalkunschnitzlerne, og rul dem sammen. Hold rouladerne sammen med køkkensnor eller kødnåle.
- Varm olien i en gryde, og steg rouladerne på alle sider. Tilsæt kyllingefond og citronskal. Lad rouladerne simre i 25-30 minutter ved moderat varme.
- Pisk cremefraichen i fonden, og lad det koge op. Tilsæt sovsejævner, og lad saucen småkoge i 3 minutter. Krydr med salt og peber. Servér kalkunrouladerne med broccoli og kogte kartofler.
Opskriftskategorier
Forretter og appetitvækkere, Kanapéer og salte snacks,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
<<Søg efter en anden opskrift>>