Bagt fennikel med svesker og tandoorikylling
Forberedelse
30
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
394
kalorier
ingredienser
4 fennikler Salt Saft fra 2 appelsiner 1 spsk. flydende honning 1 spsk. olivenolie 1 spsk. sesamfrø 200 g SUNSWEET svesker Koriander til pynt Tandoorikylling: 4 stk. kyllingebrystfileter 2 spsk. olie Salt Peber 1 spsk. tandoorikrydderi Træspyd Limeskiver og brøndkarse til pyntInstruktioner
- Pil løgene og skær i tern. Opvarm olien i en gryde og sauter løgene. Tilsæt ærter og fond. Kog under låg i ca. 15 min., indtil ærterne er bløde. Halver avocadoerne, fjern stenene og skrab frugtkødet ud. Mos avocado, yoghurt og wasabi. Mos ærter, fond og løg. Vend avocadopuréen i ærtepuréen, når det er afkølet lidt. Smag til med limeskal, limesaft og salt.
- Skyl kyllingebrystfileterne og dup dem tørre. Skær kødet i passende bidder og krydr med salt og peber. Halver baconskiverne på langs. Omvikl hver sveske med bacon. Placer kyllingestykker og svesker skiftevis på fugtede træspyd. Opvarm olien i en pande. Steg spyddene på alle sider i ca. 8-10 min.
- Server avocado-ærte cremen sammen med kylling & sveske spyddene. Pynt med limeskiver og brøndkarse.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Gluten Fri, Under 500 kcal,<<Søg efter en anden opskrift>>