Torsk med porre, sennepssauce og svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Torsk med porre, sennepssauce og svesker


Forberedelse
35
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
351
kalorier

ingredienser

1 stor porre 600 g torskefilet Salt og peber 2 spsk. olie 200 ml fiskefond (fra glas) 200 ml kaffefløde 4 spsk. grov sennep ½ bundt dild 125 g SUNSWEET svesker 2 skiver bacon (a ca. 10 g) Frisk dild til pynt

Instruktioner

  1. Skyl porren, og skær den i 10 cm lange stykker. Del stykkerne på langs, og skyl igen. Blanchér porrestykkerne i saltet vand i 1 minut. Tag dem op med en skummer, hæld koldt vand over, og tør dem godt.
  2. Skyl torskefileten, og dup den tør. Krydr med salt og peber, og skær fisken i portionsstykker. Vikl porrestykkerne om fisken, og fæstn med kødnåle eller tandstikker af træ.
  3. Varm olien på en pande, og steg fisken på begge sider i 2-3 minutter. Hold fisken varm.
  4. Bland fiskefond, fløde og sennep i en gryde, og kog saucen ind, til den er cremet. Krydr med salt og peber. Skyl dilden, ryst vandet af, og hak den fint. Hæld dilden i saucen. Skær sveskerne i halve, og varm dem med i saucen.
  5. Skær baconskiverne i halve, og steg dem sprøde på en tør pande. Læg baconskiverne oven på torskestykkerne, pynt med dild, og servér retten med ris.

Opskriftskategorier

Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Under 500 kcal,

<<Søg efter en anden opskrift>>