Torsk med porre, sennepssauce og svesker
Forberedelse
35
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
351
kalorier
ingredienser
1 stor porre 600 g torskefilet Salt og peber 2 spsk. olie 200 ml fiskefond (fra glas) 200 ml kaffefløde 4 spsk. grov sennep ½ bundt dild 125 g SUNSWEET svesker 2 skiver bacon (a ca. 10 g) Frisk dild til pyntInstruktioner
- Skyl porren, og skær den i 10 cm lange stykker. Del stykkerne på langs, og skyl igen. Blanchér porrestykkerne i saltet vand i 1 minut. Tag dem op med en skummer, hæld koldt vand over, og tør dem godt.
- Skyl torskefileten, og dup den tør. Krydr med salt og peber, og skær fisken i portionsstykker. Vikl porrestykkerne om fisken, og fæstn med kødnåle eller tandstikker af træ.
- Varm olien på en pande, og steg fisken på begge sider i 2-3 minutter. Hold fisken varm.
- Bland fiskefond, fløde og sennep i en gryde, og kog saucen ind, til den er cremet. Krydr med salt og peber. Skyl dilden, ryst vandet af, og hak den fint. Hæld dilden i saucen. Skær sveskerne i halve, og varm dem med i saucen.
- Skær baconskiverne i halve, og steg dem sprøde på en tør pande. Læg baconskiverne oven på torskestykkerne, pynt med dild, og servér retten med ris.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal,<<Søg efter en anden opskrift>>