Spinatsalat med mozzarella og svesker
Forberedelse
40
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
331
kalorier
ingredienser
1 økologisk appelsin 1-2 spsk. revet peberrod (fra glas) 1 spsk. rødvinseddike 2 spsk. ahornsirup 2 spsk. olivenolie Salt og peber 200 g SUNSWEET svesker 150 g små mozzarellakugler 200 g babyspinat 1 rødløg 20 g valnødderInstruktioner
- Skyl appelsinen, og skær halvdelen af skallen i tynde strimler med et juliennejern. Pres appelsinen. Bland appelsinsaft og -skal med peberrod, rødvinseddike, ahornsirup og olivenolie i en stor skål. Smag til med salt og peber. Tilsæt svesker og skyllede mozzarellakugler. Dæk skålen til, og lad blandingen marinere i ca. 30 minutter.
- Skyl spinatbladene grundigt i koldt vand, og lad bladene dryppe godt af. Brug evt. en salatslynge. Pil løget, og skær det i tynde ringe. Hak valnødderne.
- Fold forsigtigt spinatbladene og løgringene sammen med de marinerede svesker. Fordel salaten på tallerkner, og drys med hakkede valnødder.
Tip: Brug evt. rucolasalat eller en blanding af spæde salater i stedet for spinat.
Opskriftskategorier
Ekstra tilbehør og salater, Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk, Under 500 kcal,<<Søg efter en anden opskrift>>