Karryret med kylling, røde linser og svesker
Forberedelse
30
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
526
kalorier
ingredienser
40 g vilde ris 200 g røde linser Salt og peber 1 bundt forårsløg 1 stykke ingefær på størrelse med en valnød 400 g kyllingefilet 2 spsk. olie 2 spsk. karry 150 ml fjerkræfond (fra glas) 400 ml usødet kokosmælk på dåse 1 tsk. revet skal af en økologisk lime 150 g SUNSWEET svesker Frisk korianderInstruktioner
- Kog ris og linser hver for sig i saltet vand, følg vejledningen på poserne. Skyl forårsløgene, og skær dem i små stykker.
- Skræl ingefæren, og hak den fint. Skyl kyllingefileterne, dup dem tørre, og skær dem i tern.
- Varm olien op, og steg kylling og forårsløg. Tilsæt ingefær og karry, og steg kort. Hæld bouillon og kokosmælk ved, tilsæt limeskal, og krydr med salt og peber. Kog retten i 5-8 minutter.
- Hæld vandet fra de vilde ris og linserne. Bland dem med sveskerne og saucen, og varm retten op under omrøring. Smag til, og pynt med koriander.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
<<Søg efter en anden opskrift>>