Kartoffelragout med bønner og svesker
Forberedelse
40
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
368
kalorier
ingredienser
600 g kartofler 500 g grønne bønner 150 g SUNSWEET svesker 120 g blød gedeost 8 tsk. korianderpesto (eller basilikumpesto) 1 liter grøntsagsbouillon 2 løg 1 fed hvidløg 1 spsk. olie SaltInstruktioner
- Skyl bønnerne, og skær dem i mundrette stykker.
- Kog bønnerne i saltet vand i 8-10 minutter. Hæld vandet fra, og sæt bønnerne til side.
- Vask kartoflerne, og skær dem i tern.
- Pil og hak løg og hvidløg, og sautér dem i olien.
- Tilsæt bouillon og kartofler.
- Kog kartoflerne under låg i 15-20 minutter.
- Hæld bønner og svesker i gryden, og lad dem simre i ca. 5 minutter.
- Skær gedeosten i fire dele.
- Servér ragouten med gedeost og lidt korianderpesto.
Tip: Retten smager ekstragodt med hjemmelavet pesto: Skyl et bundt koriander eller basilikum, og ryst vandet af. Pil bladene af stilkene, og hak dem groft. Bland bladene med 30 g pinjekerner, 40 g friskrevet parmesan og 100 ml olivenolie, og blend pestoen med en stavblender eller i en foodprocessor. Hæld pestoen i et glas, og dæk den med olivenolie, så kan den holde sig i adskillige uger.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk, Under 500 kcal,<<Søg efter en anden opskrift>>