Kartoffelragout med bønner og svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Kartoffelragout med bønner og svesker


Forberedelse
40
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
368
kalorier

ingredienser

600 g kartofler 500 g grønne bønner 150 g SUNSWEET svesker 120 g blød gedeost 8 tsk. korianderpesto (eller basilikumpesto) 1 liter grøntsagsbouillon 2 løg 1 fed hvidløg 1 spsk. olie Salt

Instruktioner

  1. Skyl bønnerne, og skær dem i mundrette stykker.
  2. Kog bønnerne i saltet vand i 8-10 minutter. Hæld vandet fra, og sæt bønnerne til side.
  3. Vask kartoflerne, og skær dem i tern.
  4. Pil og hak løg og hvidløg, og sautér dem i olien.
  5. Tilsæt bouillon og kartofler.
  6. Kog kartoflerne under låg i 15-20 minutter.
  7. Hæld bønner og svesker i gryden, og lad dem simre i ca. 5 minutter.
  8. Skær gedeosten i fire dele.
  9. Servér ragouten med gedeost og lidt korianderpesto.

Tip: Retten smager ekstragodt med hjemmelavet pesto: Skyl et bundt koriander eller basilikum, og ryst vandet af. Pil bladene af stilkene, og hak dem groft. Bland bladene med 30 g pinjekerner, 40 g friskrevet parmesan og 100 ml olivenolie, og blend pestoen med en stavblender eller i en foodprocessor. Hæld pestoen i et glas, og dæk den med olivenolie, så kan den holde sig i adskillige uger.

Opskriftskategorier

Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Under 500 kcal,

<<Søg efter en anden opskrift>>