Paprikaschnitzel med svesker
Forberedelse
40
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
377
kalorier
ingredienser
4 svinekoteletter (a 150 g) 1 rød peber 1 grøn peber 1 gul peber 150 g SUNSWEET svesker 4 forårsløg 4 spsk. olivenolie 16-20 små salvieblade Salt og peber ChilipulverInstruktioner
- Skær peberfrugterne i kvarter, fjern kernerne, og skyl godt. Skær peberfrugterne i strimler. Skyl forårsløgene, og skær dem i 4-5 cm lange stykker (tykke løg skæres også over på langs).
- Varm 2 spsk. olivenolie på en stor pande. Dup schnitzlerne tørre, og brun dem på begge sider. Tilsæt salvieblade. Krydr schnitzlerne med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Kog panden af med en smule vand, og hæld det ved schnitzlerne. Steg dem i en forvarmet ovn ved 120° C (varmluft 100° C) i ca. 15 minutter.
- Varm den resterende olie op på en pande, og sautér peberfrugterne. Tilsæt forårsløg og svesker, og steg videre i 6-8 minutter. Rør af og til. Krydr med salt, peber og chilipulver.
- Anret schnitzlerne med peberfrugterne, og servér kartoffelmos eller kogte kartofler til.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
<<Søg efter en anden opskrift>>