Peberbøf med svesker og bagte løg
Forberedelse
60
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
494
kalorier
ingredienser
150 g SUNSWEET svesker 1 rødløg (ca. 150 g) 100 g flødeost 40 g friskrevet parmesan 1 knivspids revet skal af en økologisk appelsin 3-4 spsk. grøntsagsbouillon Salt og friskkværnet peber Olivenolie Et par timiankviste Desuden: 4 tykstegsbøffer (a 180 g) 1 skvæt tør vermouth (fx Noilly Prat) 2 tsk. syltet grøn peber 2 spsk. smør 1 spsk. olie Salt og friskkværnet peberInstruktioner
- Kog det hele løg i letsaltet vand i 15-20 minutter, til det er mørt. Skyl løget i koldt vand, og pil det. Skær løget i kvarter på langs, og løsn lagene forsigtigt.
- Bland flødeost og parmesan. Krydr med salt, peber og appelsinskal. Fordel osteblandingen på de fire løgbåde, og læg en sveske ovenpå. Tryk løgbådene let sammen. Smør et indfast fad med olivenolie. Læg løgbådene i fadet, og dryp med olie. Fordel timiankvistene over løgene, og tilsæt bouillon. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180° C (varmluft 160° C) i ca. 30 minutter.
- Dup bøfferne tørre. Opvarm olien på en pande, og steg hurtigt bøfferne på begge sider ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg bøfferne videre på alle sider i 5-6 minutter. Krydr med salt og peber. Kog panden af med vermouth, tilsæt smør, og rør godt. Hak den syltede grønne peber, og hæld den i saucen.
- Servér bøfferne med de bagte løg og kartoffelmos.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
<<Søg efter en anden opskrift>>