Champignon og radise salat med svesker
Forberedelse
30
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
265
kalorier
ingredienser
30 g valnødder 500 g brune champignons 1 bundt radiser 4 spsk. hvidvinseddike 4 tsk. dijonsennep 3 tsk. honning 2 spsk. olivenolie Salt og peber En smule revet skal af økologisk appelsin 200 g SUNSWEET svesker uden sten 1 lille håndfuld rucola Lidt salatblade til pyntInstruktioner
- Hak valnødderne groft og rist kortvarigt på en hed pande. Rens champignons og radiser og skær i skiver.
- Rør eddike, sennep, honning og olie. Smag til med salt, peber og appelsinskal. Tilsæt champignons og radiser og bland det godt.
- Skær sveskerne i halve eller kvarte. Skyl rucola og ryst vandet grundigt af. Tilsæt svesker, valnødder og rucola til champignon og radiser og bland godt. Server oven på salatblade.
Opskriftskategorier
Ekstra tilbehør og salater, Forretter og appetitvækkere,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>