Californisk paella med svesker
Forberedelse
60
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
490
kalorier
ingredienser
500 g tomater 2 stilke bladselleri 2 fed hvidløg 1 lille grøn chili 4 spsk. olivenolie 180 g korte paellaris 600 ml grøntsagsfond (fra glas) ca. 1 knivspids safran Salt og peber 200 g laksefilet 200 g rå kongerejer uden skal 150 g SUNSWEET svesker Frisk koriander CitronbådeInstruktioner
- Skyl tomaterne, og skær et lille kryds i toppen. Blanchér tomaterne i kogende vand i 1 minut, skyl dem i koldt vand, og fjern skindet. Skær tomaterne i kvarter, fjern kernerne, og skær tomatkødet i tern.
- Skyl selleristilkene, og skær dem i tynde skiver. Pil hvidløgsfedene, og hak dem. Del chilien på langs, fjern kernene, og skyl den. Hak chilien fint.
- Varm olivenolien op i en paellapande (eller en tilsvarende stor pande). Svits hvidløg, chili og bladselleri let i den varme olie. Tilsæt risene, og lad dem svitse med et øjeblik. Tilsæt grøntsagsfond og safran, og rør det hele sammen. Lad risene simre i 12-15 minutter uden låg, rør af og til. Tilsæt evt. lidt mere grøntsagsfond. Krydr godt med salt og peber. Bland tomaterne i.
- Skær laksen i mundrette stykker. Skyl rejerne, og dup dem tørre. Hæld laks og rejer ned til risene, og tryk sveskerne let ned i risene. Dæk panden med staniol, og sæt den i en forvarmet ovn ved 160° C (varmluft 140° C) i ca. 20 minutter. Fjern staniolen de sidste fem minutter.
- Servér paellaen med koriander og citronbåde.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>