Kylling fyldt med svesker
Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
581
kalorier
ingredienser
4 kyllingefileter (a ca. 250 g) Salt og peber 4 stilke salvie 80 g mellemlagret gouda 150 g SUNSWEET svesker 2 spsk. vegetabilsk olie 200 ml kyllingefond (fra glas) 400 g gulerødder 1 stor kålrabi 30 g smørInstruktioner
- Skyl kyllingefileterne, og dup dem tørre. Skær en lomme på langs af hver kyllingefilet. Krydr med salt og peber. Læg to salvieblade i hver lomme. Skær osten i fire tynde stykker. Læg et stykke ost og to svesker i hver lomme. Luk lommerne med kødnåle.
- Varm olien, og steg kyllingefileterne, til de er brune på alle sider. Hæld kyllingefond over kødet, og læg låg på gryden. Braisér kyllingefileterne i 18-20 minutter. Lad resten af sveskerne og salvien stege med i de sidste minutter. Krydr med salt og peber.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skræl kålrabien, og skær den i små tern. Lad gulerødder og kålrabi småkoge i letsaltet vand i 10-12 minutter. Hæld vandet fra. Smelt smørret på panden, og steg hurtigt grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
- Skær kyllingefileterne over, og arrangér dem på en tallerken med svesker, grøntsager og stegesky
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
<<Søg efter en anden opskrift>>