Kylling fyldt med svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Kylling fyldt med svesker


Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
581
kalorier

ingredienser

4 kyllingefileter (a ca. 250 g) Salt og peber 4 stilke salvie 80 g mellemlagret gouda 150 g SUNSWEET svesker 2 spsk. vegetabilsk olie 200 ml kyllingefond (fra glas) 400 g gulerødder 1 stor kålrabi 30 g smør

Instruktioner

  1. Skyl kyllingefileterne, og dup dem tørre. Skær en lomme på langs af hver kyllingefilet. Krydr med salt og peber. Læg to salvieblade i hver lomme. Skær osten i fire tynde stykker. Læg et stykke ost og to svesker i hver lomme. Luk lommerne med kødnåle.
  2. Varm olien, og steg kyllingefileterne, til de er brune på alle sider. Hæld kyllingefond over kødet, og læg låg på gryden. Braisér kyllingefileterne i 18-20 minutter. Lad resten af sveskerne og salvien stege med i de sidste minutter. Krydr med salt og peber.
  3. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skræl kålrabien, og skær den i små tern. Lad gulerødder og kålrabi småkoge i letsaltet vand i 10-12 minutter. Hæld vandet fra. Smelt smørret på panden, og steg hurtigt grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
  4. Skær kyllingefileterne over, og arrangér dem på en tallerken med svesker, grøntsager og stegesky

Opskriftskategorier

Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

<<Søg efter en anden opskrift>>