Stegte bønner med svesker
Forberedelse
40
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
291
kalorier
ingredienser
2 pk. frosne hestebønner (a 300 g) 1 lille radicchio (ca. 120 g) 1 økologisk citron 3 spsk. olivenolie 1-2 fed hvidløg 2 tsk. timian 120 g SUNSWEET svesker Salt og peberInstruktioner
- Giv bønnerne et let opkog i en smule saltet vand (8-10 minutter), følg vejledningen på pakken. Si vandet fra, skyl dem i koldt vand, og tag de grønne bønner ud af bælgen.
- Skyl salaten, og skær den i stykker. Skyl citronen, og skær halvdelen i både. Pres saften ud af den anden halvdel.
- Varm en pande, og steg hurtigt citronbådene på begge sider. Tag citronbådene af panden.
- Varm olivenolien på panden, og vend hurtigt salaten i den varme olie. Tilsæt knust hvidløg. Drys timian over, og tilsæt bønner og svesker (skær dem evt. i halve). Bland alle ingredienserne, hæld citronsaften ved, og lad retten simre i et par minutter. Krydr med salt og peber, og pynt med citronbådene. Pandestegt kød som lamme- eller svinekoteletter passer godt til denne ret.
Opskriftskategorier
Forretter og appetitvækkere, Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>