Stegte bønner med svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Stegte bønner med svesker


Forberedelse
40
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
291
kalorier

ingredienser

2 pk. frosne hestebønner (a 300 g) 1 lille radicchio (ca. 120 g) 1 økologisk citron 3 spsk. olivenolie 1-2 fed hvidløg 2 tsk. timian 120 g SUNSWEET svesker Salt og peber

Instruktioner

  1. Giv bønnerne et let opkog i en smule saltet vand (8-10 minutter), følg vejledningen på pakken. Si vandet fra, skyl dem i koldt vand, og tag de grønne bønner ud af bælgen.
  2. Skyl salaten, og skær den i stykker. Skyl citronen, og skær halvdelen i både. Pres saften ud af den anden halvdel.
  3. Varm en pande, og steg hurtigt citronbådene på begge sider. Tag citronbådene af panden.
  4. Varm olivenolien på panden, og vend hurtigt salaten i den varme olie. Tilsæt knust hvidløg. Drys timian over, og tilsæt bønner og svesker (skær dem evt. i halve). Bland alle ingredienserne, hæld citronsaften ved, og lad retten simre i et par minutter. Krydr med salt og peber, og pynt med citronbådene. Pandestegt kød som lamme- eller svinekoteletter passer godt til denne ret.

Opskriftskategorier

Forretter og appetitvækkere, Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>