Julebrownies med svesker
Forberedelse
60
minutter
Portioner
16
personer
Ernæring
177
kalorier
ingredienser
150 g mørk chokolade 4 spsk. vand 2 spsk. sukker (40 g) 80 g SUNSWEET svesker 80 g valnødder 3 æg (str. L) 2 tsk. kanel 100 g mel 2 tsk. kakaopulver 2 strøgne tsk. bagepulver Desuden: 50 g mørk chokolade 16 SUNSWEET svesker Evt. kakaopulver til at drysse overInstruktioner
- Forvarm ovnen til 180° C. Skær chokoladen i mindre stykker, læg dem i en skål, og smelt over vandbad.
- Kog vandet med sukker. Hæld sukkervandet over sveskerne, og stil dem til side. Hak halvdelen af valnødderne fint i en foodprocessor. Hak den anden halvdel groft. Blend sveskerne.
- Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggehviderne stive. Bland æggeblommerne med den smeltede chokolade, kanel og sveskemos. Fold forsigtigt halvdelen af æggehviderne i. Bland mel, kakaopulver og bagepulver, og sigt det i sveskeblandingen. Rør de finthakkede valnødder i. Tilsæt resten af æggehviderne og de grofthakkede valnødder.
- For en bageform (ca. 26 x 16 cm) med bagepapir, hæld dejen i, og glat den ud. Bag kagen i 20-25 minutter, og lad den køle af.
- Smelt mørk chokolade som beskrevet ovenfor. Skær kagen i 16 stykker. Fordel smeltet chokolade på hver brownie, og læg en sveske ovenpå. Drys evt. med kakaopulver.
Opskriftskategorier
Desserter og søde sager, Jul,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>