Frugtkage med svesker
Forberedelse
70
minutter
Portioner
20
personer
Ernæring
213
kalorier
ingredienser
150 g SUNSWEET svesker 4 spsk. vand (eller rom) 500 g hvedemel 2 pk. tørgær 100 g blødt smør 2 æg 80 g sukker 2 spsk. honning 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. stødt kanel ½ tsk. stødt nellike ½ tsk. stødt allehånde ½ tsk. stødt muskatnød 125 ml mælk (stuetemperatur) Fyld: 50 g valnødder 100 g SUNSWEET svesker 80 g tørrede tranebær 2 spsk. hvedemelInstruktioner
- Purér 150 g svesker med vand (eller rom).
- Bland mel og tørgær. Tilsæt smør, æg, sukker, honning, krydderier, mælk og sveskepuré. Blandt alle ingredienser med en håndmixer indtil dejen er jævn. Tildæk dejen og stil til hævning et varmt sted i ca. 45 minutter.
- Hak valnødder og bland med svesker, tranebær og mel. Bred dejen ud på et bord drysset med mel og spred nødder og frugt over dejen. Fold dejen om nødder og frugt, så dette er dækket af dej. Form til en aflang kage og placer i en smurt aflang brød- eller kageform (30 cm). Lad hæve 45 minutter.
- Opvarm ovnen til 160° C og bag i ca. 45-50 minutter.
Opskriftskategorier
Desserter og søde sager,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>