æble og sveskesorbet
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

æble og sveskesorbet


Forberedelse
25
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
155
kalorier

ingredienser

2 sure æbler 125 g SUNSWEET svesker 3 økologiske lime 500 ml vand 2 spsk. kokossirup 1 æggehvide (str. M) Pynt: Svesker efter smag Limeskal Citronmelisse

Instruktioner

  1. Skræl æblerne, og skær dem i kvarter. Fjern kernehuset, og skær bådene i mindre stykker. Hæld æblestykkerne og sveskerne i en stor gryde. Vask limene. Riv skallen af den ene lime, og stil den til side. Pres saften ud af alle tre lime, og hæld den i gryden sammen med vandet. Lad det småkoge under låg i ca. 15 minutter.
  2. Blend de kogte æbler og svesker med en stavblender, og hæld mosen gennem en fintmasket si. Rør limeskal og kokossirup i, og lad mosen køle af.
  3. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i mosen. Hæld mosen i en ismaskine, og frys den til sorbet.
  4. Afkøl glassene på forhånd, eller læg dem kortvarigt i fryseren. Fordel sorbeten i glassene, og pynt med svesker, limeskal og citronmelisse. Servér straks.

Tip: Hvis du ikke har en ismaskine, kan du hælde mosen i en skål og sætte den i fryseren. Rør i den nu og da, indtil konsistensen er cremet.

Opskriftskategorier

Desserter og søde sager,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Gluten Fri,

<<Søg efter en anden opskrift>>