Kanelsnegle med svesker
Forberedelse
50
minutter
Portioner
24
personer
Ernæring
165
kalorier
ingredienser
Gærdej: 70 g smør 180 ml letmælk 350 g hvedemel 1 pakke tørgær 40 g sukker Fyld: 60 g valnødder 40 g sukker 2 tsk. vaniljesukker 1 tsk. kanel 1 æggehvide (str. M) 40 g blødt smør 24 SUNSWEET svesker (ca. 280 g) Desuden: Flormelis til glasurInstruktioner
- Smelt smørret, og tilsæt mælken. Bland mel, tørgær og sukker i en skål. Tilsæt det smeltede smør, og ælt dejen sammen, til den er glat. Dæk dejen til, og lad den hæve et lunt sted i ca. 30 minutter.
- Hak valnødderne fint, og bland dem med sukker, vaniljesukker og kanel. Rør æggehviden i.
- Del dejen i fire lige store dele. Rul hver del ud, så den måler ca. 12 x 24 cm. Fordel smør og valnøddeblandingen ligeligt på de fire rektangler, og skær dem i ca. 4 cm brede strimler på den korte led (24 strimler). Rul hver strimmel om en sveske.
- Læg sneglene på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180° C (varmluft 160° C) i 15-20 minutter. Smør evt. sneglene med glasur.
Kanelsneglene smager bedst, når de er nybagte.
Opskriftskategorier
Desserter og søde sager, Morgenmad,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>