Philadelphia tærte med svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Philadelphia tærte med svesker


Forberedelse
35
minutter
Portioner
12
personer
Ernæring
314
kalorier

ingredienser

Bund: 150 g amerikanske chocolate cookies (fx Oreos) 80 g plantemargarine Svesker: Saft af 1 appelsin Saft af 1 citron 200 g SUNSWEET svesker Fyld: 12 blade husblas 700 g Philadelphia flødeost light 250 g fedtfattig yoghurt (0,1% fedt) 75 g sukker Revet skal af 1 økologisk appelsin 150 ml piskefløde 30 g pistacienødder

Instruktioner

  1. Smuldr småkagerne groft, og blend dem herefter i en foodprocessor. Ælt dem sammen med margarine. Læg bagepapir i bunden af en springform (24 cm i diameter). Tryk massen ud i bunden af springformen, og sæt formen i køleskabet i en times tid.
  2. Bland svesker, appelsin- og citronsaft i en gryde, og lad det småkoge i 1-2 minutter. Afkøl.
  3. Læg husblassen i blød i koldt vand. Bland flødeost, yoghurt, sukker og appelsinskal. Si væden fra sveskerne, og varm den op. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt den i den varme væske. Rør den smeltede husblas med lidt af flødeosteblandingen, og vend den herefter i resten. Stil massen i køleskabet, til den begynder at stivne. Pisk fløden stiv, og fold den med flødeosteblandingen. Hak pistacienødderne, og bland ca. 25 g i flødeosteblandingen.
  4. Smør halvdelen af flødeosteblandingen over småkagebunden i springformen. Gem nogle svesker til pynt, og fordel resten oven på flødeosten. Fordel nu resten af flødeosteblandingen i et jævnt lag over sveskerne, og pynt med de sidste svesker. Sæt tærten i køleskabet i 3-4 timer.
  5. Tag forsigtigt tærten ud af springformen, og sæt den på et fad før servering. Drys de sidste pistacienødder på toppen.

Opskriftskategorier

Desserter og søde sager,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>