Crunchy sveske müsli
Forberedelse
25
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
427
kalorier
ingredienser
3 spsk. ahornsirup 3 spsk. appelsinjuice (friskpresset) 40 g valnødder 120 g fuldkornshavregryn 30 g solsikkekerner 2 æbler Et par dråber citronsaft 120 g SUNSWEET svesker 500 ml fedtfattig mælkInstruktioner
- Rør ahornsirup og appelsinjuice sammen i en skål.
- Hak valnødder og bland dem godt sammen med havregryn og solsikkefrø i en skål og tilsæt blandingen af ahornsirup/appelsinjuice
- Spred det ud på en bageplade med bagepapir. Bages i en forvarmet ovn ved 160 C i ca. 20 minutter. Sørg for at røre rundt i blandingen 2-3 gange. Lad det afkøle.
- Vask æbler og fjern skræl samt kerner. Skær dem i små stykker.
- Bland æbler sammen med citronsaft.
- Når müslimixet er afkølet putts det i skåle og tilsættes svesker og æbler. Hæld mælken over lige før servering
Opskriftskategorier
Morgenmad,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>