Varm vinter sveskesalat
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Varm vinter sveskesalat


Forberedelse
20
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
490
kalorier

ingredienser

Du skal bruge: (til 4 personer)
2 store håndfulde (ca. 60 g) hele valnødder, groft hakket
200 g rund gedeost, skåret i fire tykke skiver
8 håndfulde blandet salat (forslag: karse, babyspinat og agersennep)
8 klar-til-at-spise svesker, fint skåret
1 pakke med 4 vakuumforseglede kogte rødbeder, drænet og tykt skåret.

Til dressingen:
4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
4 spsk. sveskesaft
2 spsk. citronsaft
2 spsk. appelsinsaft

Instruktioner

  1. Salt og peber, krydrer efter smag.
    Forvarm ovnen til 190 grader eller gasmark 5.
  2. Forbered dressingen ved at placere alle ingredienserne til dressingen i et syltetøjsglas, luk tæt og ryst godt til.
  3. Læg de hakkede valnødder på en bageplade og rist dem i 5 minutter, ryst en gang undervejs. Når de er gyldne over det hele, skal de fjernes og stiles til side. Lad være med at brænde dem på.
  4. Læg osteskiverne på en bageplade foret med bagepapir eller stanniol. Placer dem i den varme ovn og lad dem smelte lidt, men sørg for at de holder deres form - ca. 5 minutter. Prøv ikke at vende dem.
  5. Placér den blandede salat i en bred, lav skål, arranger de skivede rødbeder på toppen og drys de skivede svesker og valnødder over.
  6. Fjern de varme osteskiver fra ovnen og placer dem forsigtigt oven på salaten ved hjælp af en paletkniv.
  7. Dryp med dressingen og server straks. Denne salat er virkelig lækker med en portion couscous eller quinoa ved siden af.

Opskriftskategorier

Jul, Ekstra tilbehør og salater,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Gluten Fri, Under 500 kcal, Ny Opskrift,

<<Søg efter en anden opskrift>>