Kylling-radicchio-rulle
Forberedelse
25
minutter
Portioner
6
personer
Ernæring
223
kalorier
ingredienser
300 g kyllingebryst Salt og pepper 1 bundt vilde urter 2 gule peberfrugter 150 g SUNSWEET svesker 2 store gulerødder 1 agurk 3 spsk. olivenolie 2 to store radicchiohoveder 200 g yoghurt Purløg, langstilkedeInstruktioner
- Skyld kyllingebrystet og skær det i strimler. Krydr med salt og peber. Skyl urterne og hak dem groft. Rens de gule peberfrugter og skær dem i fine strimler. Halvér de californiske svesker. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl agurken, skær den i tern og drys lidt salt over.
- Varm olien op i en pande. Steg kyllingestrimlerne på alle sider ved høj varme i 5 minutter og overfør dem til en skål, når de er færdige. Tilføj de forberedte grøntsager og svesker til skålen med kylling. Fjern stilken fra radicchioen og smid de store blade væk. Skyl herefter de resterende blade.
- Pres den overskydende væske ud af agurkerne og bland dem med yoghurt. Placer radicchio-bladene på en arbejdsflade og fyld dem med kylling-grønsagsblandingen. Drys urter på toppen og rul bladene sammen. Bind dem sammen med purløgsstilkene og server med den tilberedte yoghurtdressing.
Opskriftskategorier
Hovedretter, Kanapéer og salte snacks,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal, Ny Opskrift,<<Søg efter en anden opskrift>>