Græskarsuppe med chorizo
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Græskarsuppe med chorizo


Forberedelse
35
minutter
Portioner
6
personer
Ernæring
423
kalorier

ingredienser

600 g butternut squash eller græskar 30 g frisk ingefær 2 løg 3 spsk. olie 2 spsk. røget paprikapulver 300 ml hvidvin 400 ml hønseboullion 4 chorizopølser (Spansk paprikapølse) 200 g SUNSWEET svesker 30 g græskarkerner 2 kviste rosmarin 3 spsk. cremefraiche Salt og peber

Instruktioner

  1. Hak squash og ingefær i små tern og løgene i store stykker. Sautér det hele i olien sammen med paprikapulveret i fem minutter.
  2. Hæld boullion og hvidvin over og kog ved medium varme i et kvarter.
  3. Blend blandingen, smag den til med salt og peber og tilføj sveskerne i store stykker og hold det hele varmt.
  4. Rist græskærnerne på en tør pande og steg pølserne i tynde skiver med hakket rosmarin.
  5. Server suppen med pølser, cremefraiche og græskarkerner.

Opskriftskategorier

Forretter og appetitvækkere, Suppe,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

<<Søg efter en anden opskrift>>