Græskarsuppe med chorizo
Forberedelse
35
minutter
Portioner
6
personer
Ernæring
423
kalorier
ingredienser
600 g butternut squash eller græskar 30 g frisk ingefær 2 løg 3 spsk. olie 2 spsk. røget paprikapulver 300 ml hvidvin 400 ml hønseboullion 4 chorizopølser (Spansk paprikapølse) 200 g SUNSWEET svesker 30 g græskarkerner 2 kviste rosmarin 3 spsk. cremefraiche Salt og peberInstruktioner
- Hak squash og ingefær i små tern og løgene i store stykker. Sautér det hele i olien sammen med paprikapulveret i fem minutter.
- Hæld boullion og hvidvin over og kog ved medium varme i et kvarter.
- Blend blandingen, smag den til med salt og peber og tilføj sveskerne i store stykker og hold det hele varmt.
- Rist græskærnerne på en tør pande og steg pølserne i tynde skiver med hakket rosmarin.
- Server suppen med pølser, cremefraiche og græskarkerner.
Opskriftskategorier
Forretter og appetitvækkere, Suppe,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
<<Søg efter en anden opskrift>>