Frugt og yoghurt-parfait
Forberedelse
15
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
490
kalorier
ingredienser
1-2 kviste rosmarin 125 g Sunsweet svesker + 4 Sunsweet svesker til pynt 150 g frosne blåbær 75 ml æblejuice 1 økologisk lime 650 g græsk yoghurt (10% fedt) 1-2 spsk. flydende honning 150 g Cantuccini (italienske mandelkiks) 2 spsk. sesamfrøInstruktioner
- Skyl rosmarinen og ryst den tør. Fjern nålene fra grenene. Skær 125 g svesker i små stykker. Blend dem sammen med blåbær, rosmarinnåle (gem nogle til pynt) og æblejuice.
- Skyl limen i varmt vand og tør den. Fjern skallen fra den ene halvdel af limen. Skær limen over og pres saften ud. Rør yoghurt, honning, limejuice og limeskal sammen. Skær Cantuccini-kiks i små stykker. Rist sesamfrøene på en pande uden fedt og hæld dem på en tallerken.
- Skær de fire svesker i halve. Fyld et dessertglas med yoghurtcreme, blåbærpuré og Cantuccini-kiks. Pynt med de halve svesker og de resterende rosmarinnåle.
Opskriftskategorier
Desserter og søde sager, Easter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk, Under 500 kcal, Under 15 min. tilberedning, Ny Opskrift,<<Søg efter en anden opskrift>>