Frugt og yoghurt-parfait
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Frugt og yoghurt-parfait


Forberedelse
15
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
490
kalorier

ingredienser

1-2 kviste rosmarin
125 g Sunsweet svesker + 4 Sunsweet svesker til pynt
150 g frosne blåbær
75 ml æblejuice
1 økologisk lime
650 g græsk yoghurt (10% fedt)
1-2 spsk. flydende honning
150 g Cantuccini (italienske mandelkiks)
2 spsk. sesamfrø

Instruktioner

  1. Skyl rosmarinen og ryst den tør. Fjern nålene fra grenene. Skær 125 g svesker i små stykker. Blend dem sammen med blåbær, rosmarinnåle (gem nogle til pynt) og æblejuice.
  2. Skyl limen i varmt vand og tør den. Fjern skallen fra den ene halvdel af limen. Skær limen over og pres saften ud. Rør yoghurt, honning, limejuice og limeskal sammen. Skær Cantuccini-kiks i små stykker. Rist sesamfrøene på en pande uden fedt og hæld dem på en tallerken.
  3. Skær de fire svesker i halve. Fyld et dessertglas med yoghurtcreme, blåbærpuré og Cantuccini-kiks. Pynt med de halve svesker og de resterende rosmarinnåle.

Opskriftskategorier

Desserter og søde sager, Easter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Under 500 kcal, Under 15 min. tilberedning, Ny Opskrift,

<<Søg efter en anden opskrift>>