Krydderkage med Sunsweet svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Krydderkage med Sunsweet svesker


Forberedelse
80
minutter
Portioner
20
personer
Ernæring
230
kalorier

ingredienser

80 g SUNSWEET svesker
200 g smør
160 g farin
4 spsk ahornsirup
1 pakke Bourbon vaniljesukker
2 tsk stødt kanel
½ tsk nelliker
En knivspids formalet muskatnød
En knivspids salt
4 æg (medium)
200 g mel
1 ½ tsk bagepulver
2 tsk kakao
75 g hakkede hasselnødder
150 g flormelis
Fedt og mel til formen

Instruktioner

  1. Smør og fordel mel ud i en brødform (30 cm lang) og afkøl. Hak sveskerne.
  2. Pisk smørret til det er jævnt og luftigt. Tilsæt sukker, ahornsirup, vaniljesukker, 1 tsk kanel, nelliker, muskatnød og salt under omrøring. Rør æggene gradvist i. Bland melet med bagepulver og kakao og rør først den ene halvdel i blandingen efterfulgt af den anden halvdel. Tilføj derefter hasselnødder og svesker til blandingen. Hæld kageblandingen i brødformen og fordel den jævnt. Bages i en forvarmet ovn (elektrisk ovn: 175 ° C/varmluft: 150 ° C) i ca. 50 minutter. Lad kagen stå i formen på en kølerist i 10 minutter – tag derefter kagen ud af formen og lad den køle af.
  3. Bland flormelis og resterende kanel med 2 spsk vand til en tyk glasur. Fordel glasuren over kagen.

Tip: I stedet for at bruge individuelle krydderier kan du blot tilføje 2 tsk af en julekrydderiblanding eller honningkagekrydderi. I stedet for glasur kan du toppe kagen med smeltet chokolade: smelt 200 g mørk eller lys overtrækschokolade i vandbad og fordel derefter over kagen.

Opskriftskategorier

Desserter og søde sager,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Under 500 kcal, Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>