Tortellini Salat med Svesker, Soltørrede Tomater og Raketblade
ingredienser
400 g tortellini fyldt med ost80 g soltørrede tomater i olie
80 g SUNSWEET svesker
1 rødløg
1 fed hvidløg
4 spsk kapers
5 spsk balsamico
1 1/2 spsk ahornsirup
salt og friskkværnet peber
60 ml olivenolie
2 spsk pinjekerner
1 bundt rucolablade (ca. 40 g)
Instruktioner
1. Kog ostetortellinien i 2-3 minutter i henhold til pakningsinstruktionerne - skyl derefter i koldt vand og afdryp det godt. Hæld i en skål. Skær tomaterne i tynde skiver og halver sveskerne. Pil løg og hvidløg. Skær løget, hak hvidløg og tilsæt begge til tortellinien sammen med kapers, tomater og svesker.
2. Bland eddike, 2 spsk vand, ahornsirup, salt og peber. Pisk olivenolie i. Mariner ostortellini-blandingen i salatdressingen. Rist pinjekernerne i en tør stegepande, og lad dem derefter afkøle på en tallerken. Vask rucolabladene og tør dem derefter. Tilføj rucolabladene til salaten og drys med de ristede pinjekerner.
Tip: Du kan også smide et par friske basilikumblade i salaten og tilføje 2 spsk. oliven. Top derefter med fetatern eller mozzarellaskiver.
Opskriftskategorier
Forretter og appetitvækkere, Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>