Tortellini Salat med Svesker, Soltørrede Tomater og Raketblade
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Tortellini Salat med Svesker, Soltørrede Tomater og Raketblade


Forberedelse
20
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
510
kalorier

ingredienser

400 g tortellini fyldt med ost
80 g soltørrede tomater i olie
80 g SUNSWEET svesker
1 rødløg
1 fed hvidløg
4 spsk kapers
5 spsk balsamico
1 1/2 spsk ahornsirup
salt og friskkværnet peber
60 ml olivenolie
2 spsk pinjekerner
1 bundt rucolablade (ca. 40 g)

Instruktioner

1. Kog ostetortellinien i 2-3 minutter i henhold til pakningsinstruktionerne - skyl derefter i koldt vand og afdryp det godt. Hæld i en skål. Skær tomaterne i tynde skiver og halver sveskerne. Pil løg og hvidløg. Skær løget, hak hvidløg og tilsæt begge til tortellinien sammen med kapers, tomater og svesker.

2. Bland eddike, 2 spsk vand, ahornsirup, salt og peber. Pisk olivenolie i. Mariner ostortellini-blandingen i salatdressingen. Rist pinjekernerne i en tør stegepande, og lad dem derefter afkøle på en tallerken. Vask rucolabladene og tør dem derefter. Tilføj rucolabladene til salaten og drys med de ristede pinjekerner.

Tip: Du kan også smide et par friske basilikumblade i salaten og tilføje 2 spsk. oliven. Top derefter med fetatern eller mozzarellaskiver.

Opskriftskategorier

Forretter og appetitvækkere, Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>