Chokolade klynger med svesker
Forberedelse
20
minutter
Portioner
40
personer
Ernæring
60
kalorier
ingredienser
300 g mørk overtrækschokolade 50 g hasselnøddekerner 80 g SUNSWEET svesker 60 g cornflakesInstruktioner
1. Hak overtrækschokolade. Smelt chokoladen i vandbad - rør rundt jævnligt.
2. Hak nødderne, steg dem i en tør stegepande, og lad dem derefter afkøle på en tallerken. Hak også sveskerne fint. Bland sammen med cornflakes og smeltet chokolade.
3. Brug to teskeer til at danne små kugler og læg dem på et stykke bagepapir. Placer chokoladekuglerne et køligt sted og lad dem stivne.
Tip: I stedet for hakkede hasselnødder kan du bruge valnødder, pekannødder eller mandler. Rør en knivspids kanel i chokoladeblandingen eller noget honningkagekrydderi til jul. Drys med kakaopulver til afslutning.
Opskriftskategorier
Desserter og søde sager,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal, Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>