Rødbedesuppe med Sveskedumplings
ingredienser
500 g rødbede 1 løg 120 g SUNSWEET svesker 1 spsk olivenolie 800 ml grøntsagsfond 150 g creme fraiche Et strejf citronsaft Salt og peber En knivspids spidskommen ½ bundt rucola, 20 g 50 g valnøddekerner 100 g flødeostInstruktioner
1. Skræl og skær rødbede og løg i tern. Hak sveskerne.
2. Varm olien op i en stor gryde. Svits rødbede og løg i olien i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon og halvdelen af sveskerne. Dæk til og steg ved middel varme i ca. 20 minutter. Tilsæt creme fraiche og blend med en stavblender til det er jævnt. Tilsæt citronsaft, salt, peber og spidskommen efter egen smag.
3. Skyl rucolaen, aftør den og hak den fint. Hak også valnødderne fint og læg 1 spsk til siden. Bland det hakkede rucola og valnødder med flødeost og de resterende svesker til en fast dej. Brug to teskefulde til at forme dejen til små dumplings. Hæld suppen i skåle eller suppetallerkener, tilsæt dumplings i suppen, drys med de resterende hakkede valnødder og servér.
Tip: For at spare tid kan du bruge 500 g færdiglavet, vakuumpakket rødbede fra supermarkedet. Du kan også servere suppen med frisk rucola. Dryp evt. med lidt valnøddeolie.
Opskriftskategorier
Forretter og appetitvækkere,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal, Vegetarisk, Supper, Ny Opskrift,<<Søg efter en anden opskrift>>