Rødbedesuppe med Sveskedumplings
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Rødbedesuppe med Sveskedumplings


Forberedelse
35
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
450
kalorier

ingredienser

500 g rødbede
1 løg
120 g SUNSWEET svesker
1 spsk olivenolie
800 ml grøntsagsfond
150 g creme fraiche
Et strejf citronsaft
Salt og peber
En knivspids spidskommen
½ bundt rucola, 20 g
50 g valnøddekerner
100 g flødeost

Instruktioner

1. Skræl og skær rødbede og løg i tern. Hak sveskerne.

2. Varm olien op i en stor gryde. Svits rødbede og løg i olien i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon og halvdelen af sveskerne. Dæk til og steg ved middel varme i ca. 20 minutter. Tilsæt creme fraiche og blend med en stavblender til det er jævnt. Tilsæt citronsaft, salt, peber og spidskommen efter egen smag.

3. Skyl rucolaen, aftør den og hak den fint. Hak også valnødderne fint og læg 1 spsk til siden. Bland det hakkede rucola og valnødder med flødeost og de resterende svesker til en fast dej. Brug to teskefulde til at forme dejen til små dumplings. Hæld suppen i skåle eller suppetallerkener, tilsæt dumplings i suppen, drys med de resterende hakkede valnødder og servér.

Tip: For at spare tid kan du bruge 500 g færdiglavet, vakuumpakket rødbede fra supermarkedet. Du kan også servere suppen med frisk rucola. Dryp evt. med lidt valnøddeolie.

Opskriftskategorier

Forretter og appetitvækkere,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Under 500 kcal, Vegetarisk, Supper, Ny Opskrift,

<<Søg efter en anden opskrift>>