Åben Vaniljestrudel med Svesker
ingredienser
60 g smør 10 ark strudel eller filodej (hvert ark 30 x 31 cm, 250 g) 200 g fedtfattig ostemasse (kvark) 2 æg (medium) 25 g sukker 2 spsk ahornsirup 1 ½ niveau spsk buddingpulver med vaniljesmag 1 spsk citronsaft 1 tsk revet citronskal 100 g SUNSWEET svesker 1 spsk flormelisInstruktioner
1. Smelt smørret. Pensl 2 af dejarkene med det smeltede smør og læg dem let overlappende på en bageplade beklædt med fedtsugende papir. Tilsæt derefter yderligere to ark, som også er overlappet og penslet med smør. Fortsæt på denne måde indtil alle arkene er opbrugt. Vend kanterne på arkene til kanten er cirka 2 cm tyk og pensl med det resterende smør.
2. Rør kvarken, æg, sukker, ahornsirup, buddingpulver, citronsaft og skal, til det er glat. Skær sveskerne i skiver eller stykker. Fordel kvarkblandingen over arkene så kanterne er frie. Fordel sveskerne ud over toppen. Bag på den nederste hylde i en forvarmet ovn (elektrisk ovn: 175 ° C/blæser: 150 ° C) i 20-25 minutter. Drys med flormelis til servering.
Tip: Sådan laver du din egen strudeldej: Bland 250 g mel, 1/2 tsk salt, 125 ml lunkent vand, 1 spsk smør og 1 æg til en jævn dej. Strø med mel og pak ind i husholdningsfilm og lad den derefter hvile i cirka 1 time. Strø et stort viskestykke tyndt med mel. Rul dejen så tynd som muligt ud til en firkantet form (ca. 50 x 50 cm) - skær derefter dejen i kvarte. Smelt 80 g smør. På bagepladen trækkes en fjerdedel af dejen ud med hænderne (ca. 30 x 40 cm) og pensles med smør. Gør det samme med de andre kvarte og læg dem oven på hinanden. Rul kanterne op omkring 2-3 cm og pensel til sidst med smør.
Opskriftskategorier
Desserter og søde sager,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal, Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>