Panna Cotta med Blåbær, Sveskekompot og Kanel
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Panna Cotta med Blåbær, Sveskekompot og Kanel


Forberedelse
30
minutter
Portioner
6
personer
Ernæring
500
kalorier

ingredienser

3 ark hvid husblas
1 vaniljestang
500 g fløde
70 g sukker
4 spsk ahornsirup
2 tsk majsmel
200 ml solbærsaft
250 g blåbær
100 g SUNSWEET svesker
1 knivspids kanel
80 g valnøddekerner

Instruktioner

1. Læg husblas i blød i koldt vand. Skær vaniljestangen op på langs, skrab vaniljekornene ud og lad det simre med stangen i cremen i cirka 15 minutter. Rør 30 g sukker og 2 spsk ahornsirup i, og fjern vaniljestangen. Pres overskydende vand ud af husblaspladerne og tilsæt dem til fløden under omrøring, indtil det er opløst. Hæld blandingen i 6 små forme eller ramekiner, skyllet med koldt vand og afkølet i køleskabet i mindst 3 timer.

2. Bland majsmel med 2 spsk kold saft til en glat blanding, bring den resterende saft og den resterende ahornsirup i kog, rør majsmelpastaen i og bring det i kog. Vask blåbærrene og tilsæt straks saften, opvarm kort og fjern derefter fra varmen og bland sveskerne i. Lad det køle af og tilsæt kanel efter smag.

3. Drys det resterende sukker på en varm pande - vent på det smelter og karamelliserer. Rør valnødderne i og fordel derefter blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir til afkøling. Når det er køligt, hakkes det groft.

4. Dyp ramekinerne kortvarigt i varmt vand for at løsne panna cottaen, inden du vender den ud på en tallerken. Server med blåbær- og sveskekompotten og de karamelliserede valnødder.

Tip: I stedet for blåbær kan du bruge solbær eller kirsebær.

Opskriftskategorier

Desserter og søde sager,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Under 500 kcal, Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>