Morgenmadspandekager med Havregryn og Svesker
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Morgenmadspandekager med Havregryn og Svesker


Forberedelse
35
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
400
kalorier

ingredienser

250 ml havremælk
3 æg (medium)
1 tsk vinsyre
1 knivspids salt
80 g finvalsede havregryn
1 spsk hvedemel
120 g SUNSWEET svesker
4 tærteæbler såsom Belle de Boskoop eller Granny Smith, ca. 600 g
Saft af ½ citron
2 spsk ahornsirup
1 knivspids kanel
25 g smør

Instruktioner

1. Pisk havremælk, æg, vinsyre og salt sammen. Rør derefter de finvalsede havregryn og melet i og lad blandingen hæve i 15 minutter. Hak halvdelen af ??sveskerne fint og fold dem i blandingen.

2. Skræl æblerne, skær dem i kvarte, læg dem sammen og skær i små tern. Damp æblerne kortvarigt med citronsaft og ahornsirup under omrøring, dæk derefter til og kog over medium varme i ca. 5 minutter, indtil de er bløde. Rør de resterende svesker i og tilsæt kanel efter smag.

3. Varm smør i en stegepande og steg derefter 8 mellemstore pandekager - den ene efter den anden. Steg kort på den ene side, indtil den er gyldenbrun, vend derefter om og færdiggør tilberedningen på 1-2 minutter. Fold pandekagen på midten og fold igen til kvart. Server to pandekager pr. Portion med lidt æble- og sveskekompot.

Tip: Drys kanelsukker eller flormelis over pandekagen. Drys med ristede mandlerflager inden servering.

Opskriftskategorier

Morgenmad, Desserter og søde sager,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Under 500 kcal, Vegetarisk,

<<Søg efter en anden opskrift>>