Morgenmadspandekager med Havregryn og Svesker
ingredienser
250 ml havremælk 3 æg (medium) 1 tsk vinsyre 1 knivspids salt 80 g finvalsede havregryn 1 spsk hvedemel 120 g SUNSWEET svesker 4 tærteæbler såsom Belle de Boskoop eller Granny Smith, ca. 600 g Saft af ½ citron 2 spsk ahornsirup 1 knivspids kanel 25 g smørInstruktioner
1. Pisk havremælk, æg, vinsyre og salt sammen. Rør derefter de finvalsede havregryn og melet i og lad blandingen hæve i 15 minutter. Hak halvdelen af ??sveskerne fint og fold dem i blandingen.
2. Skræl æblerne, skær dem i kvarte, læg dem sammen og skær i små tern. Damp æblerne kortvarigt med citronsaft og ahornsirup under omrøring, dæk derefter til og kog over medium varme i ca. 5 minutter, indtil de er bløde. Rør de resterende svesker i og tilsæt kanel efter smag.
3. Varm smør i en stegepande og steg derefter 8 mellemstore pandekager - den ene efter den anden. Steg kort på den ene side, indtil den er gyldenbrun, vend derefter om og færdiggør tilberedningen på 1-2 minutter. Fold pandekagen på midten og fold igen til kvart. Server to pandekager pr. Portion med lidt æble- og sveskekompot.
Tip: Drys kanelsukker eller flormelis over pandekagen. Drys med ristede mandlerflager inden servering.
Opskriftskategorier
Morgenmad, Desserter og søde sager,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal, Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>