Hakket Oksekød og Sveske Tacos
ingredienser
1 løg 4 tomater, ca. 250 g 100 g SUNSWEET svesker 1 spsk olivenolie 400 g 3-6% hakket oksekød eller blandet hakket svinekød og oksekød 3 spsk tomatpuré Salt, friskkværnet peber Sød paprika, chilipulver, koriander, spidskommen - efter smag 100 g røde nyrebønner på dåse 12 tacoskaller 2 stængler persille 30 g revet ostInstruktioner
1. Skræl og skær løget fint. Vask tomaterne og skær derefter tomaterne og sveskerne i tern.
2. Varm olien op i en stegepande, steg farsen til den er brun. Steg løget i tern med farsen kort, rør tomatpuré i og svits kort. Tilsæt tomaterne, smag til med salt og krydderierne, tilsæt derefter sveskerne og lad dem simre ved svag varme i 3-5 minutter.
3. Skyl de røde kidneybønner og rør det i farsblandingen.
4. Varm tacoskallerne i en forvarmet ovn, til de er sprøde i henhold til pakningsinstruktionerne. Vask persillen, ryst den tør og hak den. Hæld farsblandingen i tacoskallerne - drys med revet ost og persille.
Tip: Server med en blandet salat og yoghurtdressing. Du kan også blande lidt majs eller revet gulerod i efter ønske.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Gluten Fri,<<Søg efter en anden opskrift>>