Hakket Oksekød og Sveske Tacos
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Hakket Oksekød og Sveske Tacos


Forberedelse
30
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
650
kalorier

ingredienser

1 løg
4 tomater, ca. 250 g
100 g SUNSWEET svesker
1 spsk olivenolie
400 g 3-6% hakket oksekød eller blandet hakket svinekød og oksekød
3 spsk tomatpuré
Salt, friskkværnet peber
Sød paprika, chilipulver, koriander, spidskommen - efter smag
100 g røde nyrebønner på dåse
12 tacoskaller
2 stængler persille
30 g revet ost

Instruktioner

1. Skræl og skær løget fint. Vask tomaterne og skær derefter tomaterne og sveskerne i tern.

2. Varm olien op i en stegepande, steg farsen til den er brun. Steg løget i tern med farsen kort, rør tomatpuré i og svits kort. Tilsæt tomaterne, smag til med salt og krydderierne, tilsæt derefter sveskerne og lad dem simre ved svag varme i 3-5 minutter.

3. Skyl de røde kidneybønner og rør det i farsblandingen.

4. Varm tacoskallerne i en forvarmet ovn, til de er sprøde i henhold til pakningsinstruktionerne. Vask persillen, ryst den tør og hak den. Hæld farsblandingen i tacoskallerne - drys med revet ost og persille.

Tip: Server med en blandet salat og yoghurtdressing. Du kan også blande lidt majs eller revet gulerod i efter ønske.

Opskriftskategorier

Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Gluten Fri,

<<Søg efter en anden opskrift>>