Paprika Kylling med Svesker og Brødkrumme Skorpe
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Paprika Kylling med Svesker og Brødkrumme Skorpe


Forberedelse
60
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
430
kalorier

ingredienser

4 kyllingebryst, ca. 600 g
2 tsk olivenolie
Salt, friskkværnet peber
3 røde peberfrugter, ca. 500 g
1 fed hvidløg
150 ml grøntsagsfond
100 g fløde
100 g SUNSWEET svesker
30 g brødkrummer f.eks. Panko
30 g revet ost (Parmesan, Gouda, Emmental)
1 tsk timian

Instruktioner

  1. Skyl kyllingefileterne i koldt vand, dup dem tørre med køkkenpapir og steg dem derefter i 1 tsk varm olivenolie til de er gyldenbrune. Krydr kødet med salt og peber og kom det i et stort ildfast fad (25 x 30 cm).
  2. Vask peberfrugterne og skær dem i tern, skræl hvidløgene og hak dem fint, og steg dem begge i den resterende olivenolie. Tilsæt bouillon og fløde - dæk til og lad det simre i 10 minutter.
  3. Blend peber- og flødeblandingen med en stavblender til det er glat - smag til, hæld kyllingebrystfileterne over og tilsæt sveskerne.
  4. Bland rasp og ost sammen, drys over kyllingebrystfileterne og bag i en forvarmet ovn (elektrisk ovn: 175 ° C/varmluft: 150 ° C) i 25-30 minutter. Server retten drysset med timian.

Tip: Basmatiris eller søde kartoffelkiler passer godt til retten.

Opskriftskategorier

Hovedretter,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Under 500 kcal,

<<Søg efter en anden opskrift>>