Paprika Kylling med Svesker og Brødkrumme Skorpe
Forberedelse
60
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
430
kalorier
ingredienser
4 kyllingebryst, ca. 600 g 2 tsk olivenolie Salt, friskkværnet peber 3 røde peberfrugter, ca. 500 g 1 fed hvidløg 150 ml grøntsagsfond 100 g fløde 100 g SUNSWEET svesker 30 g brødkrummer f.eks. Panko 30 g revet ost (Parmesan, Gouda, Emmental) 1 tsk timianInstruktioner
- Skyl kyllingefileterne i koldt vand, dup dem tørre med køkkenpapir og steg dem derefter i 1 tsk varm olivenolie til de er gyldenbrune. Krydr kødet med salt og peber og kom det i et stort ildfast fad (25 x 30 cm).
- Vask peberfrugterne og skær dem i tern, skræl hvidløgene og hak dem fint, og steg dem begge i den resterende olivenolie. Tilsæt bouillon og fløde - dæk til og lad det simre i 10 minutter.
- Blend peber- og flødeblandingen med en stavblender til det er glat - smag til, hæld kyllingebrystfileterne over og tilsæt sveskerne.
- Bland rasp og ost sammen, drys over kyllingebrystfileterne og bag i en forvarmet ovn (elektrisk ovn: 175 ° C/varmluft: 150 ° C) i 25-30 minutter. Server retten drysset med timian.
Tip: Basmatiris eller søde kartoffelkiler passer godt til retten.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal,<<Søg efter en anden opskrift>>