Curgette med Tomat og Sveske Sugo
Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
500
kalorier
ingredienser
600 g tykke courgetter 2 spsk valnøddekerner 1 løg 1 fed hvidløg 50 g smør 50 g tomatpuré 200 ml tomatpassata 80 g SUNSWEET svesker 100 g flødeskum salt og friskkværnet peber 150 g cherrytomater 1 oregano blad (eller ½ tsk tørret oregano) 2 spsk olivenolie 200 g cremet fetaostInstruktioner
- Vask courgetterne og brug en spiralizer til at skære i lange hvirvler. Alternativt kan du bruge et mandolinjern til at skære courgetterne på langs i tynde skiver og derefter skære i ca. 3 mm brede strimler.
- Rist valnødderne i en tør stegepande til de er gyldenbrune, og lad dem afkøle på en tallerken. Skræl og skær løg og hvidløg i tern. Varm smørret i en gryde med høj kant, svits løg og hvidløg i smørret. Rør tomatpuré i. Tilsæt pasta, svesker og fløde. Bring alt i kog, krydr med salt og peber, dæk gryden med et låg og lad det simre i 5 minutter. Blend derefter med en stavblender, indtil den er sævn. Vask og halver cherrytomaterne, vask oreganoen, ryst, tør og hak den. Rør begge i saucen.
- Steg courgettien i den varme olivenolie kort, til den er sprød - smag til med salt og peber og servér med saucen. Skær fetaosten i tern og fordel courgettien med valnødderne.
Tip: Drys med frisk oregano. Bland også lidt frisk rucola i. I stedet for courgetti kan du spiralisere gulerødder eller blot blande gulerødder med courgette skiver.
Opskriftskategorier
Hovedretter,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Under 500 kcal, Vegetarisk,<<Søg efter en anden opskrift>>