Koreanske pandekager
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Koreanske pandekager


Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
440
kalorier

ingredienser

200 g rismel
1/2 tsk. salt
120 g gulerødder
6 forårsløg
12 SUNSWEET svesker
80 g shiitake svampe
6 spsk. rapsolie
4 tsk. ristede sesamfrø
1/2 tsk. chili flakes

Til dippen:
4 spsk. sojasauce
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. ahornsirup
1 tsk. ristede sesamfrø

Instruktioner

  1. Bland rismel, 425 ml vand og salt til en tynd dej. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Rens forårsløgene og skær dem i lange stykker. Halvér sveskerne på tværs, rens shiitake svampene og skær dem i skiver.
  2. Varm 1 spiseskefuld olie i en non-stick pande, placer gulerods- og forårsløgsstykker, svesker og svampeskiver ved siden af hinanden i panden og stop omrøring. Hæld forsigtigt cirka 1/4 af dejen over, så alle ingredienserne er dækket. Steg ved høj varme i 2-3 minutter, indtil de er sprøde. Brug et låg eller en tallerken til at vende pandekagen, tilsæt lidt olie og fortsæt stegningen i 2-3 minutter indtil kanterne er gyldenbrune og sprøde. Læg pandekagerne over på en tallerken og drys med sesamfrø og chiliflager. Steg flere pandekager efter hinanden.
  3. Bland ingredienserne til dippen sammen og server med pandekagerne.

Opskriftskategorier

Morgenmad, Hovedretter, Forretter og appetitvækkere,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Veganer, Ny Opskrift,

<<Søg efter en anden opskrift>>