Koreanske pandekager

Forberedelse
45
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
440
kalorier
ingredienser
200 g rismel 1/2 tsk. salt 120 g gulerødder 6 forårsløg 12 SUNSWEET svesker 80 g shiitake svampe 6 spsk. rapsolie 4 tsk. ristede sesamfrø 1/2 tsk. chili flakes Til dippen: 4 spsk. sojasauce 2 spsk. æbleeddike 2 spsk. ahornsirup 1 tsk. ristede sesamfrøInstruktioner
- Bland rismel, 425 ml vand og salt til en tynd dej. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Rens forårsløgene og skær dem i lange stykker. Halvér sveskerne på tværs, rens shiitake svampene og skær dem i skiver.
- Varm 1 spiseskefuld olie i en non-stick pande, placer gulerods- og forårsløgsstykker, svesker og svampeskiver ved siden af hinanden i panden og stop omrøring. Hæld forsigtigt cirka 1/4 af dejen over, så alle ingredienserne er dækket. Steg ved høj varme i 2-3 minutter, indtil de er sprøde. Brug et låg eller en tallerken til at vende pandekagen, tilsæt lidt olie og fortsæt stegningen i 2-3 minutter indtil kanterne er gyldenbrune og sprøde. Læg pandekagerne over på en tallerken og drys med sesamfrø og chiliflager. Steg flere pandekager efter hinanden.
- Bland ingredienserne til dippen sammen og server med pandekagerne.
Opskriftskategorier
Morgenmad, Hovedretter, Forretter og appetitvækkere,
Opskriftsmærker
Recipe Tags
Vegetarisk, Veganer, Ny Opskrift,<<Søg efter en anden opskrift>>