Ricottasoufflé i glas
EN LILLE BLOMME

EN STOR LØSNING…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Vores opskrifter

Ricottasoufflé i glas


Forberedelse
40
minutter
Portioner
4
personer
Ernæring
350
kalorier

ingredienser

4 æggehvider, størrelse: medium
100 g sukker
4 æggeblommer, størrelse: medium
1 pakke Bourbon vanillesukker
1 spsk. fint revet citronskal
250 g ricotta
2 spsk. majsstivelse
1 spsk. hvedesemulje
2 tsk. smeltet smør
12 SUNSWEET svesker
25 g mandelflager
Lidt flormelis

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 150°C (varmluft) (170°C over- og undervarme). Pisk æggehviderne stive, tilsæt langsomt halvdelen af sukkeret i en stråle og fortsæt med at piske indtil hviderne er i stive toppe. Pisk æggeblommerne med det resterende sukker, vanillesukker og citronskal indtil det er tykt og cremet. Rør ricotta, majsstivelse og semulje i, indtil det er glat, og fold forsigtigt de piskede æggehvider i.
  2. Pensl varmebestandige dessertglas med smør. Fyld 1-2 spsk. af ricottablandingen i hvert glas og læg 3 svesker på toppen. Fyld resten af ricottablandingen i, drys med mandelflager og dryp med det resterende smør.
  3. Placer en temmelig dyb bageform eller bradepande på risten i ovnen, placer glassene i den og fyld med varmt vand, så glassene er så høje som muligt i vandet. Bag i cirka 25 minutter og drys med flormelis lige inden servering.
  4. Tip: Du kan bruge vaniljepuddingpulver i stedet for majsstivelse.

Opskriftskategorier

Desserter og søde sager,

Opskriftsmærker

Recipe Tags

Vegetarisk, Ny Opskrift,

<<Søg efter en anden opskrift>>